Select Page

Augmented Reality LABS

Virtual dressingroom

Den senaste AR-tekniken gör det möjligt att prova kläder och testa färgalternativ – snabbt och enkelt. Tekniken gör det möjligt att visa upp kollektioner som inte finns i butik. Framtidens shopping är redan här.

Augmented Reality LABS

Mässor/event

World of Holtab är ett presentationsmaterial framtaget för Elfackmässan 2019. Syftet är att presentera Holtabs olika affärsområden på ett tydligt men ändå häftigt sätt. I Holtab-världen som är uppbyggd med 3D visas alla produktområden upp med text och bild samtidigt som tåg, spårvagnar och flygplan kommer och går. Vindkraftverken snurrar och elnäten pulserar av energi.

Augmented Reality LABS

Blekinge museum

Prova kläder virtuellt. Med Virtual Dressingroom har vi gett Blekinge museums besökare möjlighet att prova historiska klädesplagg.

Augmented Reality LABS

Industri

Simuleringar av katastrofscenarier för realistiska utbildningsvisualiseringar. Realistiska visuella effekter som vatten, rök, eld, moln, animerade objekt och människor, pilar och ljuseffekter som visar flöden och energier. AR ger fantastiska möjligheter till sofistikerade tekniska simulationer och fantasifulla presentationer.

Augmented Reality LABS

Arkitektur

AR är den optimala tekniken för att visa ett projekt, område eller ett kvarter. Tekniken är lätt att använda och besökaren får snabbt en bra överblick. AR fungerar direkt i besökarnas telefoner eller iPads.

Augmented Reality LABS

Dynapac – Dynalyzer

Med AR presenteras Dynalyzers data visuellt för både förare och förman. Dynapacs dokumentationssystem registrerar och kartlägger underlagets styvhet och styvhetstillväxt i realtid. Det visar även temperatur och antalet överfarter. För positionering används en GNSS-mottagare. Föraren kan välja mellan Differential-GNSS (decimeterprecision) och RTK-GNSS (centimeterprecision) beroende på vilken positioneringsnoggrannhet som krävs på arbetsplatsen. Packningsanalysatorn kan användas som ett verktyg för kvalitetskontroll och kvalitetssäkring, och även som ett produktionsverktyg för optimering av packningen.

Augmented Reality LABS

Blekinge Museum

Upplev 1700-talets Karlskrona. Med hjälp av AR kan man utforska stadens dåvarande utbredning på öarna i havet, betrakta sevärda byggnader, läsa och titta på historiska bilder från förr. Allt levandegjort med rörliga vågor, flaggor, skepp och människor.