Select Page

Dynapac AR – utveckling i teknikens framkant.

Dynapac arbetar ständigt i teknikens framkant. AR-lösningar är konstant under utveckling. Dyn@Lyzer är packningskontroll och dokumentationssystem för jordpacknings- och asfaltvältar från Dynapac. Här har vi utvecklat ett system där realtidsdata visualiseras med hjälp av AR och smarta glasögon för att på ett visuellt sätt presentera räkningen på antalet överfarter, både vibrerande och statiska.

Dynapac produkthantering i AR sparar pengar.

Produktutvecklingen på området är väldigt snabb och spridningen av produkterna är på global nivå. Med hjälp av våra digitala plattformar underlättas försäljning och presentation av nya funktioner och produkter väsentligt. Nyheter presenteras globalt sekundsnabbt med hjälp av AR.

En digital tvilling i AR.

En digital tvilling av en ny produkt kan presenteras i detalj med hjälp av AR-tekniken. Nya maskindetaljer kan presenteras och animeras. Nya service-instruktioner kan visas upp i detalj med animationer, text, bild och flöden. Det finns egentligen inga gränser för vad som kan presenteras i AR.

Med smarta glasögon och AR flyttar våra utvecklare gränserna för det möjliga.

Utbildning av servicetekniker runt om i världen har aldrig varit smidigare – tack vare AR-tekniken.

Den ökade försäljningen och den snabba utvecklingen av produkter gör att behovet av utbildning växer. Med hjälp av AR kan vi snabbt nå ut med dom senaste uppdateringarna till våra kunder, servicetekniker och organisationer.